Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ville du se tjusiga proffsfoton…

På mina sidor kommer du inte att få se några tjusiga, välsminkade professionellt fotade bilder på mig, för det kommer inte att finnas här.
De bilder jag har att visa upp är mina sunkiga selfies, tagna med min gamla Samsung mobil, oftast hemma med min vanliga belysning och mitt vanliga vardagsnylle.

Vad jag har sett av alla bloggare så översvämmas sidorna av vackra fotografier, av vackra ansikten med rätt belysning, sminkning och fotograf. Något sådant har jag inte råd med och tycker inte att det är det viktigaste.
Om någon föredrar det, framför vad jag har att säga. är naturligtvis upp till var och en, men jag tycker att det redan vimlar av vackra ansikten och tjusiga människor på dessa sidor, så mina bidrag på den fronten är rätt onödiga.
Jag blir glad om ni gillar min story framför fina bilder, för det är därför jag gör det här. Inte för att visa upp mig.

Inte för att jag har något emot att göra det.

Jag tycker att jag är snygg för att vara nästan 70 år, trots att jag aldrig genomgått någon som helst ansiktsbehandling, varken operationer eller Botox, eller Fillers och allt vad dom heter nuförtiden.

Det känns lite sorgligt att kvinnor idag, ska fortfarande, år 2020 uppskattas och bedömas efter hur de ser ut i stället för hurdana de är eller vad de åstadkommer.

Den här kategorin kallar jag ju för “Dagens Tankar”, och det är precis vad det är.
Så nu kom jag ju osökt in på ämnet om kvinnornas liv.

Det slog mig nu att jag har en lista där jag skrivit upp människor som jag beundrar, och nu när jag är inne på kvinnoliv så kom jag att tänka på en otrolig kvinna som är värd all uppskattning i världen.
Jag vill visa upp en liten snutt ur en film som handlar om vad hon gör.
Jag lägger upp den här, inte bästa kvalitén men bara för att visa er en fantastisk människa.

https://photos.app.goo.gl/mNvLsTBjjFrY7ekN6

Filmen som den är tagen ur heter HEROIN(E), kan ni som vill, se i sin helhet på Netflix.
Titeln är listig på det sätt att, som ni förstått så handlar det om Heroin, men e inom parentes gör den till Heroine, som betyder Hjältinna.
Snitsigt, tycker jag. Två flugor på smällen, så att säga. 👍😊

Se på Netflix
Jan Rader

Jag är ingen utstuderad fanatisk feminist på något sätt. Tycker bara att vi alla är människor, oavsett kön, men har våra olika roller i samhället och ska alla göra det bästa av det och kämpa mot orättvisor så gott det går.
Livet överhuvudtaget är inte rättvist och vi kan inte göra det till det heller, men det finns en hel del orättvisor som vi kan ändra på, och då ska vi självklart göra det.

Det var vad som for runt i mitt huvve idag…
Vad det blir härnäst, vet man aldrig i förväg. He he Det är kanske lika bra, Ha det bra till dess 😉💖

 

Lämna ett svar

Till startsidan