Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sverige tar hand om “Fattigpensionärerna”

Blir förbannad som vanligt över de svenska politikernas idiotier och totala frånvaron av verkligheten i det land som de är tillsatta av Svenska folket (börjar undra om det är det “Svenska folket”)
för att styra detta land! Jag har svårt att förstå att det Svenska folket verkligen vill ha det så här.

Det är mycket som sker i dagens Sverige som övergår det normala förståndet och varje människa med lite sunt förnuft börjar faktiskt undra vilka det egentligen är som styr och ställer här i landet.
Det är vissa folkgrupper som favoriseras på helt absurda sätt medan andra verkar vara utsatta för en planerad massutrotning.
(Jag har gjort en del kommentarer om detta på Twitter)

Nu avser jag det som dagens politiker kallar för ett “samhällsproblem”: fattigpensionärerna! Som jag nämnde i min Tweet att det är nästan jämförbart med Tysklands lösning en gång i tiden, på vad de ansåg då vara ett samhällsproblem. Det börjar nästan kännas som om det är något liknande på gång här, fast det kamoufleras på en massa konstiga sätt, men trots det blir mer och mer märkbart för varje nytt beslut och uttalande för de imbecilla pack som styr detta land.

Eftersom det väcktes en hel del uppmärksamhet på de fattigaste, äldres situation så för att låtsas värna om dessa kom man med diverse löften om förbättrad levnadsstandard för den gruppen. Men det är ju inget annat än kulisser som byggs upp för att vilseleda oss och få oss att tro att de verkligen tänker göra något situationen, men varje människa som kan den enklaste matematiken (förutom våra poitiker, de verkar inte ens kunna det), fattar ju att detta är inget annat än avledande manövrar för att vi inte ska se verkligheten.

Det här är vad som upprört mig just idag när jag kollade upp vad det är som gäller för det kommande året och det här tycker jag att ni alla ska se och fundera på.
Den utlovade höjningen av pensionerna inför 2021 –ÄNNU ETT SKÄMT!!!!

Detta är vad som lovas;
“På kort sikt är Pensionsgruppen överens om att år 2021 höja pensionerna genom en ny förmån, ett pensionstillägg, som ska betalas ut av Pensionsmyndigheten tillsammans med övrig allmän pension. Den nya förmånen innebär ett tillägg till den inkomstgrundande allmänna pensionen. Förmånen riktas till dem med en allmän pension mellan 9 000 – 17 000 kronor och uppgår till maximalt 600 kr per ”

Detta är vad som gäller idag:
“Som mest kan garantipensionen bli 8 597 kronor för ensamstående och 7 690 kronor i månaden för gifta. Du får ingen garantipension om du: Är ensamstående och får 12 530 kronor per månad eller mer i inkomstpension före skatt. Om du är gift och får 11 153 kronor per månad eller mer före skatt.17 nov. 2020”

…vilket alltså innebär att de allra fattigaste får, som vanligt inte ett öre mer än vad de har idag!
De som är snäppet över dem, får enligt de utlovade procentens höjning, 60 kr mer i månaden. Det måste alltså avses som en stor förbättring av levnadsstandarden för dessa.
(ursäkta, men jag måste spy!)

Lämnas de fattigaste utanför ALLA höjningar MEDVETET varje år eller vad är det frågan om?!!!

Varför annars går gränsen för höjningen precis ovanför de lägsta där de som har under 9000 kr inte får någon höjning alls – nu igen!!

Sist gällde skattesänkningarna ENDAST de som hade en pension på 17000 kr eller mer, Alltså de som redan hade det bäst ställt!

JAG ORKAR INTE MER – I ALLA ANDRA LÄNDER GÖR FOLK REVOLUTION – SVENSKARNA SVÄLJER ALLT!!!!!

Lämna ett svar

Till startsidan