Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hjälp Linus från Kattjouren

Stackars Linus är alldeles förstörd av det hårda livet som hemlös

Han har nog aldrig fått bli älskad eller höra hemma, den ensamme och väldigt tilltufsade kattpojken Linus. Boende i området där man länge sett honom, vittnar om att han under lång, lång tid gått med skador och blivit alltmer luggsliten och svag. Ingen har hjälpt honom.

Den senaste tiden har Linus situation förvärrats. I dag är den förfärligt dålig. Han har öppna sår runt huvudet och på en tass som det rinner var ur. Hans huvud är alldeles svullet. Dessutom är han kraftigt halt. Man misstänker att han blivit påkörd och fått en fraktur.

Denne stackars modige kämpe behöver få vård. Linus har så tappert gjort allt han kunnat för att överleva. Men nu kan han inte mer. Kommer du till hans undsättning? BG tel:390-7466, Swish tel:1231825603, ”Rädda Linus”❤️

Tack för att du väljer att finnas för Linus och ge honom det liv han hade förtjänat att få leva från allra första början. ❤️

*Insamlingsstiftelsen Kattjouren samlar in till Linus vård. Varje krona som kommer in går till att rädda djurs liv. Veterinärvård står för en överväldigande majoritet av kostnaderna, mediciner, marknadsföring av livräddande inlägg samt transport av katter till vård & hem utgör en mindre del. I det fall mer kommer in än vad som behövs för att rädda Linus liv, används överskottet oavkortat till att rädda andra sjuka/skadade djurindivider. Behovet är enormt. Just nu är kassan tom vilket gör att ditt stöd är avgörande.

Lämna ett svar

Till startsidan